Twiskids Gastouderopvang Oostzaan

 

Aangenaam,                                                                                                                                                       

Ik ben Cecilia-Loupias de Hooge, 49 jaar jong, trotse moeder van een zoon van 18 jaar en een dochter van 11 jaar oud. Hun vader en mijn partner Mike, 56 jaar, is werkzaam als Logistiek Maager in een groot Amsterdams Ziekenhuis. 

Ons huishouden bestaat verder uit een konijn, Flappie, die in zijn hok in de achtertuin leeft. Ons middenmaat hondje, Simmy is bijna 5 jaar oud en is gek op kinderen en ontzettend lief voor en met ze. Sinds ze bij ons kwam wonen heeft ze laten zien een absolute aanvulling te zijn voor de opvang.  

Tot mijn 20e heb ik in het Zeeuwse Middelburg gewoond waar ik ook geboren ben. Op mijn 20e begon ik na een opleiding Hotelmanagement met werken achter de receptie en bij de afdeling reserveringen/sales in een aantal bekende hotels in Amsterdam. Toen ik later mijn man ontmoette en wij na een tijdje een gezin wilden gaan stichten en ik tegen de nachtdiensten op ging zien, ben ik na een tussenstop in het confectiecentrum, omgeschoold naar Pedagogisch Werker Kinderopvang. Nadat ik ruim 8 jaar met veel plezier als pedagogisch medewerker gewerkt heb in de kinderopvang en naschoolse opvang, bied ik nu, met nog veel meer plezier, sinds augustus 2009, thuis, erkende kleinschalige kinderopvang aan.  

Deze opvang bied ik aan kinderen van 0-4 jaar en hun schoolgaande broers en/of zussen tot 12 jaar. De opvang vind plaats in en rond onze eengezinswoning aan de Rietschoot in Oostzaan, op loop afstand van Basisschole  De Korenaar en De Rietkraag.

Ik ben SPW-3 gediplomeerd. Verder heb ik aanvullende pedagogische  en kindgerichte cursussen gevolgd en school ik mij jaarlijks bij dmv workshops of korte cursussen en het lezen van zoveel mogelijk vakinfromatie en nieuws uit de Kinderopvangsector. 

Twiskids Gastouderopvang staat geregistreerd in het Landerlijk Register Kinderopvang onder nummer: 999016775 en voldoet aan alle eisen die de wet Kinderopvang sinds 1 januari 2010 aan gastouderopvang stelt. 

Ik beschik over een geldig Kinder-EHBO certificaat en enkele achterwachten die mij kunnen ondersteunen of tijdelijk vervangen in geval van calamiteiten.  In ons huis zijn de nodige (brand)veiligheidsmaatregelen genomen en er is een vluchtplan aanwezig. 

google70ff02c8135097d8.html