Twiskids Gastouderopvang Oostzaan

 

Aangenaam,                                                                                                                                                       

Ik ben Cecilia-Loupias de Hooge, 45 jaar jong, trotse moeder van een zoon van 14 jaar en een dochtertje van 7 jaar oud. Ik ben sinds ruim 15 jaar getrouwd met Mike, 53 jaar en leidinggevende in de zorgsector. 

Ons gezin bestaat verder uit 2 konijnen die in hun hok in de achtertuin leven. Onze middenmaat hondje, Simmy is bijna 2 jaar oud en is gek op kinderen en ontzettend lief voor en met ze. Sinds 1,5 jaar geleden bij ons kwam wonen heeft ze laten zien een absolute aanvulling te zijn voor de opvang.  

Tot mijn 20e heb ik in het Zeeuwse Middelburg gewoond waar ik ook geboren ben. Op mijn 20e begon ik na een opleiding Hotelmanagement met werken achter de receptie en bij de afdeling reserveringen/sales in een aantal bekende hotels in Amsterdam. Toen ik later mijn man ontmoette en wij na een tijdje een gezin wilden gaan stichten en ik tegen de nachtdiensten op ging zien, ben ik omgeschoold naar Pedagogisch Werker Kinderopvang. Nadat ik ruim 8 jaar met veel plezier als pedagogisch medewerker gewerkt heb in de kinderopvang en naschoolse opvang, bied ik nu, met nog veel meer plezier, sinds augustus 2009, thuis, erkende kleinschalige kinderopvang aan.  

Deze opvang bied ik aan kinderen van 0-4 jaar en hun schoolgaande broers en/of zussen tot 12 jaar. De opvang vind plaats in en rond onze eengezinswoning aan de Rietschoot in Oostzaan, op loop afstand van Basisschool De Korenaar , waar ik iig mijn eigen dochter dagelijks heenbreng en weer ophaal. De aanwezige gasten gaan gewoon mee in de tweelingwagen, bolderwagen of bakfiets.

Ik ben SPW-3 gediplomeerd. Verder heb ik aanvullende  pedagogische  en kindgerichte cursussen gevolgd en school ik mij jaarlijks bij dmv workshops of korte cursussen en het lezen van zoveel mogelijk vakinfromatie en nieuws uit de Kinderopvangsector. 

Twiskids Gastouderopvang staat geregistreerd in het Landerlijk Register Kinderopvang onder nummer: 999016775 en voldoet aan alle eisen die de wet Kinderopvang sinds 1 januari 2010 aan gastouderopvang stelt. 

In mei 2010 is de inspecteur bij mij op bezoekgeweest om mijn gastouderopvang te toetsen op kwaliteit en in juli 2013 en december 2016 heeft Twiskids Gastouderopvang weer een positief inspectierapport mogen ontvangen. Tijdens het laatste onverwachte bezoek werd alles weer tiptop in orde wordt bevonden. Veiligheid vind ik zeer belangrijk. Als vraagouder brengt u immers uw grootste liefde bij mij!

Ik beschik over een geldig Kinder-EHBO certificaat en enkele achterwachten die mij kunnen ondersteunen of tijdelijk vervangen in geval van calamiteiten.  In ons huis zijn de nodige (brand)veiligheidsmaatregelen genomen en er is een vluchtplan aanwezig. 

Er zijn protocollen opgesteld hoe er met de huisdieren wordt omgegaan en vooral hoe ik hiermee omga en zorg dat de veiligheid en gezondheidsrisico's bekend zijn en welke maatregelen ik heb genomen of ga nemen indien die veiligheid of gezondheid van degastkindjes in gevaar dreigt te komen. 

google70ff02c8135097d8.html